Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Amanida d'arròs amb tonyina i verdures

Amanida d'arròs amb tonyina i verdures

De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Plats base arròs
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 35 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300g d'arròs semi integral
  • 1 ceba vermella
  • 1 pebrot vermell
  • 1 tomàquet gros
  • 400g de tonyina en conserva
  • 1u de llimona
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Posa l'arròs en remull durant una hora i cola'l.
  2. Pas 2

    En una cassola, posa l'arròs amb un pessic de sal i el doble d'aigua. Porta-ho al foc i, quan arribi al punt d'ebullició, tapa-ho i deixa-ho coure a foc baix fins que estigui el gra cuit. Cola-ho i deixa-ho refredar.
  3. Pas 3

    Pela la ceba i talla-la a dauets molt petits. També talla a dauets els pebrots i els tomàquets.
  4. Pas 4

    Barreja l'arròs amb la ceba, els pebrots, el tomàquet i la tonyina. Reserva-ho.
  5. Pas 5

    En un bol, mescla 100 ml d'oli d'oliva amb el suc de llimona, la salsa de soja, sal i pebre al gust. Amaneix l'amanida amb aquesta vinagreta i serveix-la.