Arròs amb bolets i carn
De Bon Preu
Data de publicació: 11 d’octubre del 2024
Carn, arròs i bolets, una combinació perfecta. Segueix pas a pas la nostra recepta per cuinar un plat ple de sabor i aroma.Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 350 g d'arròs rodó
- 200 g de costella petita
- 200 g de filet de porc
- 0.5 botifarra negra
- 200 g de bolets variats
- 1 ceba
- 1 porro
- 800 ml de brou vegetal
- Julivert
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla la ceba i el porro en trossos molt petits. Ofega?ls en una paella amb un rajolí d'oli.Pas 2
Incorpora-hi la carn tallada a daus i les costelles. Sofregeix-ho uns minuts a foc fort perquè la carn es dauri lleugerament. Salpebra-ho.Pas 3
Posa-hi la botifarra tallada a rodanxes i els bolets nets, remena-ho amb cura i aboca-hi l'arròs. Sofregeix-ho uns minuts i afegeix-hi el brou. Mou la paella perquè no s'enganxi i cuina-ho fins que l'arròs estigui al punt.Pas 4
Serveix-ho amb julivert picat.