Arròs amb xiitake, carbassa i moniato
De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Aprèn a fer aquesta recepta d'arròs amb xitake com a autèntic xef. La nostra recepta et guiarà pas a pas.Temps i porcions
50 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 2 tasses d'arròs
- 2 porros
- 300 g de carbassa
- 1 moniato
- 150 g de shitake
- 2 cullerades de salsa de soja
- Oli d'oliva verge
- Sal
Preparació
Pas 1
Renta l'arròs un parell de vegades i escorra'l bé. Posa'l en una cassola amb 5 tasses d'aigua i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, baixa el foc i cou l'arròs 30-35 minuts aproximadament.Pas 2
Renta els porros i talla'ls a rodanxes. Pela i talla a daus la carbassa i el moniato. Escalfa un rajolí d'oli en una paella i ofega-hi els porros, la carbassa i el moniato uns 5 minuts amb un pessic de sal. Retira-ho i reserva-ho.Pas 3
A la mateixa paella, salta els shitake tallats a làmines durant uns minuts. Afegeix-hi les verdures i la salsa de soja, salteu-ho un parell de minuts més i incorporeu-hi l'arròs.