Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Arròs amb bolets i carn

Arròs amb bolets i carn

De Bon Preu
Data de publicació: 11 d’octubre del 2024
Carn, arròs i bolets, una combinació perfecta. Segueix pas a pas la nostra recepta per cuinar un plat ple de sabor i aroma.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 350 g d'arròs rodó
  • 200 g de costella petita
  • 200 g de filet de porc
  • 0.5 botifarra negra
  • 200 g de bolets variats
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 800 ml de brou vegetal
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la ceba i el porro en trossos molt petits. Ofega?ls en una paella amb un rajolí d'oli.
  2. Pas 2

    Incorpora-hi la carn tallada a daus i les costelles. Sofregeix-ho uns minuts a foc fort perquè la carn es dauri lleugerament. Salpebra-ho.
  3. Pas 3

    Posa-hi la botifarra tallada a rodanxes i els bolets nets, remena-ho amb cura i aboca-hi l'arròs. Sofregeix-ho uns minuts i afegeix-hi el brou. Mou la paella perquè no s'enganxi i cuina-ho fins que l'arròs estigui al punt.
  4. Pas 4

    Serveix-ho amb julivert picat.