Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Arròs vermell amb xiitake, carbassa i moniato

Arròs amb xiitake, carbassa i moniato

De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Aprèn a fer aquesta recepta d'arròs amb xitake com a autèntic xef. La nostra recepta et guiarà pas a pas.
Compra els ingredients

Temps i porcions

50 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 2 tasses d'arròs
  • 2 porros
  • 300 g de carbassa
  • 1 moniato
  • 150 g de shitake
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Oli d'oliva verge
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Renta l'arròs un parell de vegades i escorra'l bé. Posa'l en una cassola amb 5 tasses d'aigua i una mica de sal. Quan arrenqui el bull, baixa el foc i cou l'arròs 30-35 minuts aproximadament.
  2. Pas 2

    Renta els porros i talla'ls a rodanxes. Pela i talla a daus la carbassa i el moniato. Escalfa un rajolí d'oli en una paella i ofega-hi els porros, la carbassa i el moniato uns 5 minuts amb un pessic de sal. Retira-ho i reserva-ho.
  3. Pas 3

    A la mateixa paella, salta els shitake tallats a làmines durant uns minuts. Afegeix-hi les verdures i la salsa de soja, salteu-ho un parell de minuts més i incorporeu-hi l'arròs.