Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Batut de meló amb iogurt i menta

Batut de meló amb iogurt i menta

De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Aprèn a fer un batut de meló, iogurt i menta. Una combinació perfecte de sabors que t'encantarà.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 250g de iogurt natural
  • 1 cullerada de mel o xarop d'atzavara
  • 500g de polpa de meló madur
  • 4 fulles de menta fresca
  • 1 rajolí de suc de llima o llimona
  • Gerds

Preparació

  1. Pas 1

    Barreja el iogurt amb la mel o l'atzavara. Aboca-ho en un recipient que tingui uns dos dits d'alçada. Congela-ho.
  2. Pas 2

    Tritura el meló amb les fulles de menta i la llima o la llimona. Reserva-ho fins que el iogurt estigui gairebé congelat.
  3. Pas 3

    Aboca-ho en gots ben freds i afegeix-hi unes boletes de iogurt que agafarem amb una cullereta.
  4. Pas 4

    Reparteix els gerds al gust i serveix-ho.