Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Carbassa gratinada amb formatge gruyere i olives

Carbassa gratinada amb formatge gruyere i olives

De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Deliciosa carbassa gratinada amb formatge gruyère i olives! Un plat principal o de guarnició perfecte per als teus àpats.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 carbassa
  • 2 patates
  • 150 g d'olives negres
  • 200 g de formatge gruyère ratllat
  • Orenga
  • Farigola
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta i talla la carbassa a rodanxes, començant per la part fina.
  2. Pas 2

    Renta i talla les patates a rodanxes fines.
  3. Pas 3

    Estén la primera capa de carbassa en una safata per a forn folrada amb paper vegetal, pinta-la amb una mica d'oli, salpebra-la, afegeix-hi un pessic d'herbes i cobreix-ho amb les patates.
  4. Pas 4

    Repeteix l'amaniment i cobreix-ho amb les làmines de carbassa. Salpebra-ho. Afegeix-hi les olives negres.
  5. Pas 5

    Espolsa-hi el formatge ratllat i les herbes. Enforna-ho a 180 ºC uns 25-30 minuts, fins que la carbassa estigui tendra.