Carbassa gratinada amb formatge gruyere i olives
De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Deliciosa carbassa gratinada amb formatge gruyère i olives! Un plat principal o de guarnició perfecte per als teus àpats.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 carbassa
- 2 patates
- 150 g d'olives negres
- 200 g de formatge gruyère ratllat
- Orenga
- Farigola
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta i talla la carbassa a rodanxes, començant per la part fina.Pas 2
Renta i talla les patates a rodanxes fines.Pas 3
Estén la primera capa de carbassa en una safata per a forn folrada amb paper vegetal, pinta-la amb una mica d'oli, salpebra-la, afegeix-hi un pessic d'herbes i cobreix-ho amb les patates.Pas 4
Repeteix l'amaniment i cobreix-ho amb les làmines de carbassa. Salpebra-ho. Afegeix-hi les olives negres.Pas 5
Espolsa-hi el formatge ratllat i les herbes. Enforna-ho a 180 ºC uns 25-30 minuts, fins que la carbassa estigui tendra.