- Receptes
- Plats base carn
Confit d'ànec amb raïm
Confit d'ànec amb raïm
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de novembre del 2024
Vols aprendre a fer confit d'ànec? La nostra recepta t'ensenyarà tots els secrets per cuinar un deliciós confit d'ànec.Temps i porcions
1 hTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 confit d'ànec
- 150 ml de suc de raïm
- 150 ml de cava
- 24 grans de raïm
- Oli d'oliva verge
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Retira el greix del confit, deixant la pell. Col·loca les cuixes d'ànec en una safata de forn amb la pell cap amunt i mulla-les amb suc de raïm i el cava. Afegeix el raïm al voltant i enforna'l 15 min a 180 ºC.Pas 2
Redueix els sucs de la cocció en una paella.Pas 3
Serveix el confit amb el suc i el raïm.