Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Confit d'ànec amb raïm

Confit d'ànec amb raïm

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de novembre del 2024
Vols aprendre a fer confit d'ànec? La nostra recepta t'ensenyarà tots els secrets per cuinar un deliciós confit d'ànec.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 hTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 4 confit d'ànec
  • 150 ml de suc de raïm
  • 150 ml de cava
  • 24 grans de raïm
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Retira el greix del confit, deixant la pell. Col·loca les cuixes d'ànec en una safata de forn amb la pell cap amunt i mulla-les amb suc de raïm i el cava. Afegeix el raïm al voltant i enforna'l 15 min a 180 ºC.
  2. Pas 2

    Redueix els sucs de la cocció en una paella.
  3. Pas 3

    Serveix el confit amb el suc i el raïm.