- Receptes
- Plats base carn
Costelles de porc caramel·litzades
Costelles de porc caramel·litzades
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Segueix aquesta recepta pas a pas i aprèn a preparar unes costelles de porc al forn fàcils i amb un gust increïble.Temps i porcions
1 h 30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 150 ml de vi blanc
- 35 g de mel
- 1 costella de porc
- 1 bròquil
- 1 taronja
- 1 cap d'alls
- Romaní
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Posa el costellam en una safata. Mescla el vi blanc, la mel i el suc d'una taronja en un bol.Pas 2
Pica els alls i incorpora'ls a la marinada amb el romaní. Barreja-ho bé.Pas 3
Unta el costellam amb la marinada i deixa'l reposar a la nevera un parell d'hores.Pas 4
Eixuga el costellam i enforna'l 90 minuts aproximadament a 160 ºC per a una cocció suau. Pinta'l cada 20 minuts amb la marinada.Pas 5
Serveix el costellam amb unes flors de bròquil al vapor.