Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
  • Receptes
  • Costelles de porc caramel·litzades

Costelles de porc caramel·litzades

Costelles de porc caramel·litzades

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Segueix aquesta recepta pas a pas i aprèn a preparar unes costelles de porc al forn fàcils i amb un gust increïble.
Compra els ingredients

Temps i porcions

1 h 30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 150 ml de vi blanc
  • 35 g de mel
  • 1 costella de porc
  • 1 bròquil
  • 1 taronja
  • 1 cap d'alls
  • Romaní
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Posa el costellam en una safata. Mescla el vi blanc, la mel i el suc d'una taronja en un bol.
  2. Pas 2

    Pica els alls i incorpora'ls a la marinada amb el romaní. Barreja-ho bé.
  3. Pas 3

    Unta el costellam amb la marinada i deixa'l reposar a la nevera un parell d'hores.
  4. Pas 4

    Eixuga el costellam i enforna'l 90 minuts aproximadament a 160 ºC per a una cocció suau. Pinta'l cada 20 minuts amb la marinada.
  5. Pas 5

    Serveix el costellam amb unes flors de bròquil al vapor.