Creps de figues
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Creps farcits de figues. Una combinació perfecta de sabors. Prepara'ls a casa i sorprèn a tothom!Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 4 figues
- 300 g de iogurt grec
- 2 ous
- 250 ml de llet sencera
- 125 g de farina
- 3 cullerades de sucre
- Mantega
- Mel
- Ametlles picades
- Un pessic de sal
Preparació
Pas 1
Bat la llet, la farina, el sucre, els ous i la sal. Deixa-ho reposar 20 minuts a la nevera.Pas 2
Fon una mica de mantega en una paella antiadherent i aboca-hi un cullerot de massa per obtenir una crep fina. Deixa-la quallar i gira-la al cap d'uns segons; retira-la. Repeteix-ho amb la resta de massa.Pas 3
Talla les figues a quarts i reserva-les.Pas 4
En el moment de servir, posa una mica de iogurt grec sobre la crep i plega-la sobre ella mateixa, dues vegades. Acaba-ho col·locant les figues, una mica de mel i les ametlles picades.