Crostini amb préssec, ricotta, ruca i festucs
De Myrto Kalle
Data de publicació: 12 de març del 2024
Plats base fruitaTemps i porcions
20 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 baguet
- 230g de formatge ricotta
- Oli d'oliva
- Ruca
- 1 grapat de festucs sense closca
- Crema de vinagre balsàmic
- Sal
- Pebre
- 2u de préssecs
Preparació
Pas 1
Precalenta el forn a 220 graus.Pas 2
Talla la baguet a trossos.Pas 3
Col·loca els trossos de baguet en una safata i pinta’ls amb oli d’oliva.Pas 4
Enforna el pa uns 8-10 minuts fins que quedi torrat.Pas 5
Pica els festucs.Pas 6
Unta els trossos de baguet amb la ricotta. Afegeix-hi a sobre un tros de préssec i una mica de ruca.Pas 7
Amaneix-los amb un raig d’oli d’oliva, una mica de crema de vinagre balsàmic, sal i pebre al gust, i afegeix els festucs per sobre.