Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Crumble d?arròs amb verdures

Crumble d'arròs amb verdures

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Plats base arròs
Compra els ingredients

Temps i porcions

2 h 10 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 180 g d'arròs integral
  • 250 g de carbassa
  • 1 porro
  • 1 albergínia
  • 0.25 de pebrot vermell
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 got de brou de verdures
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Posa l'arròs en remull una hora com a mínim. Escorre'l i posa'l en una olla; cobreix-lo amb el doble d'aigua, afegeix-hi una culleradeta de sal i quan arribeu al punt d'ebullició, abaixa el foc i continua la cocció a foc baix i tapat fins que estigui tendre, aproximadament 35 minuts. Comprova que no es quedi sense aigua durant la cocció; en aquest cas afegeix més aigua calenta.
  2. Pas 2

    Talla el porro a rodanxes. Talla el pebrot, els tomàquets, l'albergínia i la carbassa a daus. Posa un rajolí d'oli en una paella i ofega-hi el porro amb una mica de sal durant dos minuts. Afegeix la verdura tallada i el julivert picat. Remena-ho, tapa-ho i cou-ho a foc baix 15 minuts.
  3. Pas 3

    Escalfa el forn a 180 ºC . Barreja les verdures amb l'arròs integral, el brou i la salsa de soja. Posa-ho en una plata per a forn i gratina-ho fins que es faci una crosta a la superfície. Retira-ho i serveix-ho.