Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Fideus a la cassola amb carbassa

Fideus a la cassola amb carbassa

De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Segueix pas a pas la nostra recepta per saber com fer fideus a la cassola amb un punt tardorenc. Un plat senzill i deliciós que us encantarà.
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 300 g de fideus del nº 4
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 300 g de carbassa
  • 2 tomàquets ratllats
  • 1 grapat de pèsols
  • 800 ml de brou vegetal o aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla la carbassa a daus. Pela i pica la ceba. Talla el pebrot verd a daus petits.
  2. Pas 2

    Marca els daus de carbassa a la cassola amb un parell de cullerades d'oli. Que es daurin lleugerament. Retira-ho.
  3. Pas 3

    Afegeix a la cassola la ceba i el pebrot verd, sofregeix-ho uns minuts fins que la ceba comenci a canviar de color. Incorpora el tomàquet ratllat, salta-ho uns minuts. Salpebra-ho.
  4. Pas 4

    Afegeix els fideus, barreja-ho amb cura. Incorpora la carbassa, els pèsols i el brou calent a mesura que ho necessiti. Cuina-ho fins que els fideus estiguin al punt. Rectifica-ho de brou o aigua si queden secs.