Fideus a la cassola amb carbassa
De Bon Preu
Data de publicació: 03 d’octubre del 2024
Segueix pas a pas la nostra recepta per saber com fer fideus a la cassola amb un punt tardorenc. Un plat senzill i deliciós que us encantarà.Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 300 g de fideus del nº 4
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 300 g de carbassa
- 2 tomàquets ratllats
- 1 grapat de pèsols
- 800 ml de brou vegetal o aigua
- Oli d'oliva verge extra
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pela i talla la carbassa a daus. Pela i pica la ceba. Talla el pebrot verd a daus petits.Pas 2
Marca els daus de carbassa a la cassola amb un parell de cullerades d'oli. Que es daurin lleugerament. Retira-ho.Pas 3
Afegeix a la cassola la ceba i el pebrot verd, sofregeix-ho uns minuts fins que la ceba comenci a canviar de color. Incorpora el tomàquet ratllat, salta-ho uns minuts. Salpebra-ho.Pas 4
Afegeix els fideus, barreja-ho amb cura. Incorpora la carbassa, els pèsols i el brou calent a mesura que ho necessiti. Cuina-ho fins que els fideus estiguin al punt. Rectifica-ho de brou o aigua si queden secs.