Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Filet de porc a la planxa amb salsa de cireres

Filet de porc a la planxa amb salsa de cireres

De Myrto Kalle
Data de publicació: 10 de maig del 2024
Recepta de filet de llom de porc amb un toc especial. Acompanya'l amb una deliciosa salsa de cireres.
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
2Porcions

Ingredients

  • 6 filets de porc
  • 2 grapats de cireres
  • 1 ceba fresca
  • Vinagre balsàmic
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 culleradeta de sucre de coco
  • Sal
  • Pebre
  • Farigola fresca

Preparació

  1. Pas 1

    Renta les cireres i treu-los el pinyol.
  2. Pas 2

    Escalfa una mica de mantega en una paella. Afegeix-hi la ceba fresca i cuina-la uns 3-4 minuts a foc mitjà/alt.
  3. Pas 3

    A continuació, afegeix-hi les cireres, dues cullerades de vinagre balsàmic, una culleradeta de sucre de coco, una mica de sal, pebre i unes fulles de farigola fresca. Cuina-ho durant 4-5 minuts i reserva-ho.
  4. Pas 4

    A banda, escalfa la planxa. Prepara els talls de llom posant-hi una mica de sal i pebre. Cuina el llom a la planxa.
  5. Pas 5

    Per a l’emplatat, col·loca els talls de llom i salsa’ls amb la salsa de cireres.