- Receptes
- Plats base carn
Filet de vedella amb salsa de bolets i verdures
Filet de vedella amb salsa de bolets i verdures
De Bon Preu
Data de publicació: 28 d’octubre del 2024
Busques una recepta de carn? Descobreix com fer filets de vedella amb salsa amb aquesta irresistible recepta.Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 1 filet de vedella
- 250 g de bolets variats
- 200 ml nata
- 250 g de tomàquets cherry
- 3 pastanagues
- 1 carbassó
- 4 patates petites
- 6 espàrrecs
- 1 cap d'alls
- 150 g d'escalunyes o cebes baby
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Pica una escalunya i escalfa-la. Incorpora 150 g dels bolets nets i trossejats. Ofega-ho uns 7 minuts. Afegeix-hi el vi i deixa que l'alcohol s'evapori. Incorpora-hi la nata i cuina-ho uns 4 minuts més. Reserva la salsa.Pas 2
Neteja la verdura, els tomàquets, els espàrrecs i les patates, i sofregeix-les amb un rajolí d'oli, sal i pebre.Pas 3
Marca el filet a la paella i salpebra'l. Incorporar el rodó a la safata amb les verdures i enforna-ho 35 minuts a 180 ºC .Pas 4
Serveix-ho trossejat amb la salsa de bolets i les verdures.