Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Filet de vedella amb salsa de bolets i verdures

Filet de vedella amb salsa de bolets i verdures

De Bon Preu
Data de publicació: 28 d’octubre del 2024
Busques una recepta de carn? Descobreix com fer filets de vedella amb salsa amb aquesta irresistible recepta.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 filet de vedella
  • 250 g de bolets variats
  • 200 ml nata
  • 250 g de tomàquets cherry
  • 3 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 4 patates petites
  • 6 espàrrecs
  • 1 cap d'alls
  • 150 g d'escalunyes o cebes baby
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pica una escalunya i escalfa-la. Incorpora 150 g dels bolets nets i trossejats. Ofega-ho uns 7 minuts. Afegeix-hi el vi i deixa que l'alcohol s'evapori. Incorpora-hi la nata i cuina-ho uns 4 minuts més. Reserva la salsa.
  2. Pas 2

    Neteja la verdura, els tomàquets, els espàrrecs i les patates, i sofregeix-les amb un rajolí d'oli, sal i pebre.
  3. Pas 3

    Marca el filet a la paella i salpebra'l. Incorporar el rodó a la safata amb les verdures i enforna-ho 35 minuts a 180 ºC .
  4. Pas 4

    Serveix-ho trossejat amb la salsa de bolets i les verdures.