Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Gaspatxo de síndria i tomàquet

Gaspatxo de síndria i tomàquet

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Plats base fruita
Compra els ingredients

Temps i porcions

15 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 0.5 síndria
  • 200 g de tomàquets madurs
  • 1 rajolí d'oli d'oliva
  • 1 pessic de pebre
  • 0 Sal
  • 4 cullerades de barreja de llavors (gira-sol, carbassa, sèsam?)

Preparació

  1. Pas 1

    Posa en una liquadora la polpa de la síndria sense llavors i els tomàquets tallats a trossos. Tritura-ho amb una mica de sal i oli d'oliva, incorpora-ho a poc a poc fins a obtenir una crema llisa i homogènia. Reserva-la a la nevera.
  2. Pas 2

    En una paella, torra les llavors fins que estiguin daurades.
  3. Pas 3

    Serveix el gaspatxo ben fred i amb les llavors torrades de topping .