Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Llagostins al xerès

Llagostins al xerès

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Guia completa per cuinar llagostins al xerès. Des de la selecció dels ingredients fins al punt perfecte de cocció.
Compra els ingredients

Temps i porcions

20 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 800 g de llagostins
  • 2 grans d'all
  • 1 copa de xerès
  • 1 grapat de julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i fileteja els grans d'all. Salta'ls en una paella amb un rajolí d'oli sense que es daurin.
  2. Pas 2

    Afegeix-hi els llagostins, salta'ls i gira'ls, durant uns 3 minuts.
  3. Pas 3

    Aboca-hi la copeta de xerès. Deixa-ho un minut que evapori l'alcohol i serveix-ho amb julivert picat.