Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Lioneses de nata amb salsa de xocolata

Lioneses de nata amb salsa de xocolata

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de novembre del 2024
Assaboreix el deliciós contrast de les lioneses cruixents, la suau nata i la intensa xocolata. Endolceix qualsevol moment amb aquesta recepta.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 90 g de mantega
  • 350 ml d'aigua
  • 105 g de farina
  • 500 g de nata per muntar
  • 120 grams de sucre de llustre
  • 50 g de cacau en pols sense sucre
  • 2 cullerades de sucre
  • 3 ous
  • Sal

Preparació

  1. Pas 1

    Trosseja la mantega i posa-la en un cassó amb 190 ml d'aigua i la sal. Escalfa-ho fins al punt d'ebullició.
  2. Pas 2

    Retira-ho del foc, aboca-hi la farina d'una sola vegada i remena-ho contínuament fins que la massa es desenganxi de les parets i del fons del cassó.
  3. Pas 3

    Incorpora-hi els ous, d'un en un, barrejant-ho bé abans d'afegir el següent.
  4. Pas 4

    Posa la massa en una mànega pastissera i reserva-la.
  5. Pas 5

    Escalfa el forn a 180 ºC. Prepara una safata per a forn amb paper antiadherent i col·loca-hi amb la mànega petits munts de massa separats. Enforna-ho 20 minuts. Retira-ho i deixa-ho refredar.
  6. Pas 6

    Munta la nata amb el sucre de llustra i posa-la en una mànega; reserva-la a la nevera.
  7. Pas 7

    Per a la salsa de xocolata, escalfa els 160 ml d'aigua amb les dues cullerades de sucre fins que es dissolgui. Incorpora-hi a poc a poc el cacau i ves-ho remenant fins que tinguis una salsa homogènia.
  8. Pas 8

    Fes un petit tall a cada lionesa i omple-la amb la nata muntada. Aboca-hi per sobre una mica de salsa i serveix-ho.