Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Llom de porc a la sal

Llom de porc a la sal

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Plat base carn
Compra els ingredients

Temps i porcions

50 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 500 g de llom de porc en una peça
  • 1 kg de sal gruixuda
  • 4 patates
  • 2 cebes
  • 4 grans d'all
  • 10 g de farigola
  • 0 Oli d'oliva verge
  • 0 Sal
  • 0 Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Pela i talla les patates a rodanxes no gaire gruixudes i les cebes a la juliana. Col·loca-les en un recipient amb els grans d'all i un rajolí d'oli. Salpebra-ho.
  2. Pas 2

    Repartir sal gruixuda en una safata i posar la peça de llom a sobre. Assaonar la carn amb sal, pebre i farigola i cobrir-la amb més sal gruixuda. Fornejar 50min a 100 ºC i, en una altra safata, fornejar també les patates.
  3. Pas 3

    Quan acabi la cocció, retira el llom del forn i quan estigui a temperatura ambient treu-ne la sal. Serveix-lo amb les patates al forn.