Temps i porcions
40 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 700 g de carn de vedella picada
- 3 patates
- 2 pastanagues
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur ratllat
- 1 tassa de pèsols
- 500 ml de brou
- 1 ou
- 1 cda de pa ratllat
- 0 Farina
- 0 Julivert picat
- 0 Oli d'oliva verge
- 0 Sal
- 0 Pebre
Preparació
Pas 1
Col·loca en un bol el pa ratllat, l'ou i el julivert. Barreja-ho bé i afegeix la carn picada. Treballa-ho perquè s'integri tot bé, salpebra-ho i reserva-ho a la nevera uns 15 min.Pas 2
Dona forma a les mandonguilles i passa-les per farina. Marca-les en una paella amb un rajolí d'oli fins que es daurin lleugerament. Retira-les.Pas 3
En una cassola, ofega la ceba tallada a daus molt fins, daura-la lleugerament i incorpora-hi les pastanagues tallades a daus petits i els pèsols. Sofregeix-ho uns minuts.Pas 4
Incorpora les mandonguilles a la cassola, remena-ho bé i posa-hi el tomàquet ratllat. Sofregeix-ho uns minuts, aboca-hi el brou i cuina-ho fins que la verdura i les mandonguilles estiguin al punt desitjat.