- Receptes
- Plats base peix i marisc
Milfulles de salmó fumat i carbassó
Milfulles de salmó fumat i carbassó
De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Descobreix com preparar unes delicioses milfulles amb ingredients de temporada. Saludable i deliciós!Temps i porcions
30 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 250 g de salmó fumat
- 2 carbassons
- 1 ceba
- 1 llimona
- 1 iogurt grec
- Fulles de menta
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació
Pas 1
Renta els carbassons, asseca'ls i fes-ne tires amb una mandolina o un pelador de patata.Pas 2
Esprem la llimona, afegeix-hi un pessic de sal i pebre i un rajolí d'oli d'oliva. Submergeix les làmines de carbassó uns 10 minuts en aquest marinat. Talla la ceba morada a la juliana molt fina.Pas 3
Estén unes làmines de carbassó lleugerament superposades sobre una safata, posa-hi el salmó fumat i una fina capa de ceba a sobre. Cobreix-ho amb més salmó i carbassó.Pas 4
Mescla el iogurt grec amb unes fulles de menta i una culleradeta de suc de llimona, sal i pebre. Barreja-ho bé i acompanya el plat amb aquesta salsa.