Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.
Mínim: 35,00 €
Milfulles de salmó fumat i carbassó

Milfulles de salmó fumat i carbassó

De Bon Preu
Data de publicació: 21 de novembre del 2024
Descobreix com preparar unes delicioses milfulles amb ingredients de temporada. Saludable i deliciós!
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 250 g de salmó fumat
  • 2 carbassons
  • 1 ceba
  • 1 llimona
  • 1 iogurt grec
  • Fulles de menta
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Renta els carbassons, asseca'ls i fes-ne tires amb una mandolina o un pelador de patata.
  2. Pas 2

    Esprem la llimona, afegeix-hi un pessic de sal i pebre i un rajolí d'oli d'oliva. Submergeix les làmines de carbassó uns 10 minuts en aquest marinat. Talla la ceba morada a la juliana molt fina.
  3. Pas 3

    Estén unes làmines de carbassó lleugerament superposades sobre una safata, posa-hi el salmó fumat i una fina capa de ceba a sobre. Cobreix-ho amb més salmó i carbassó.
  4. Pas 4

    Mescla el iogurt grec amb unes fulles de menta i una culleradeta de suc de llimona, sal i pebre. Barreja-ho bé i acompanya el plat amb aquesta salsa.