Pa de figues
De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Aprèn a fer pa de figa amb la nostra recepta! Un dolç tradicional amb pocs ingredients i un gust únic, perfecte per compartir en família.Temps i porcions
40 minTemps total
12Porcions
Ingredients
- 700 g de figues seques
- 150 g d'ametlla mòlta
- 80 g d'ametlla marcona
- 1 culleradeta de canyella molta
- Sal
Preparació
Pas 1
Posa les figues a remull en aigua calenta durant 30 minuts. Escorre-les.Pas 2
Talla les figues a trossos gruixuts i tritura-les amb la farina d'ametlla, la sal i la canyella.Pas 3
Mescla aquesta massa amb les ametlles senceres (és recomanable fer-ho amb les mans untades en oli) i posa-les en un motlle rodó; aplana-ho per donar una forma de coca.Pas 4
Embolica-ho en paper film o de coure i reserva-ho a la nevera 48 hores abans de servir-ho.