Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Pebrots farcits

Pebrots farcits

De BonpreuEsclat
Data de publicació: 30 de maig del 2024
Plats base verdures
Compra els ingredients

Temps i porcions

40 minTemps total
5Porcions

Ingredients

  • 6 pebrots petits
  • 200g de quinoa
  • 1 ceba
  • 250g de carbassa
  • 1 carbassó
  • 1/4 de bròquil
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge
  • Sal
  • Pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Neteja els pebrots, treu-ne les llavors i talla'n la part superior. Estén-los en una safata per a forn coberta de paper vegetal i enforna'ls a 10-12 minuts a 80 ºC . Retira'ls i reserva'ls.
  2. Pas 2

    Talla a daus petits la ceba, la carbassa, el carbassó i el bròquil. Salta en una paella amb un rajolí d'oli primer la ceba i després incorpora-hi les altres verdures. Han de quedar cruixents.
  3. Pas 3

    Renta bé la quinoa i salta-la en una cassola petita amb un pessic de sal un parell de minuts. Cobreix-la amb aigua i cou-la fins que absorbeixi el líquid.
  4. Pas 4

    Barreja la quinoa amb la resta del saltat. Salpebra-ho i afegeix-hi julivert picat.
  5. Pas 5

    Omple cada pebrot i torna'ls a gratinar uns 15 minuts. Pots afegir formatge ratllat vegà o formatge parmesà.