Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Pop amb carbassa i cansalada de coll

Pop amb carbassa i cansalada de coll

De BonpreuEsclat
Data de publicació: 14 d’octubre del 2024
Descobreix una explosió de sabors amb la nostra recepta de pop amb carbassa i cansalada. Anima't a cuinar-la i gaudeix d'un sabor únic.
Compra els ingredients

Temps i porcions

45 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 200 g de pota de pop bullida
  • 4 daus de carbassa
  • 4 daus de cansalada de coll
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Sal grossa
  • Oli d'oliva verge
  • Brou d'au

Preparació

  1. Pas 1

    Submergeix el pop en aigua bullent uns 45 min, dependrà de la mida i de la duresa del pop. Un cop cuit, reserveu-lo.
  2. Pas 2

    Introdueix la cansalada de coll en el brou d’au i coeu-la a foc molt lent unes 3 h i 30 min, fins que estigui absolutament tova. Retira-la del brou i deixa-la reposar a la nevera 12 h.
  3. Pas 3

    Bull la carbassa en l’aigua ja salada i refrede-la amb aigua i gel.
  4. Pas 4

    Per muntar l’aperitiu, agafa una broqueta i insereix-hi una rodanxa de pop, un dau de cansalada del coll i un dau de carbassa.
  5. Pas 5

    Amaneix-ho tot amb els pebres, la sal i l’oli, i cou-ho al forn durant uns minuts fins a tenir-ho ben calent. Només restarà de servir-lo