- Receptes
- Plats base peix i marisc
Pop amb carbassa i cansalada de coll
Pop amb carbassa i cansalada de coll
De BonpreuEsclat
Data de publicació: 14 d’octubre del 2024
Descobreix una explosió de sabors amb la nostra recepta de pop amb carbassa i cansalada. Anima't a cuinar-la i gaudeix d'un sabor únic.Temps i porcions
45 minTemps total
4Porcions
Ingredients
- 200 g de pota de pop bullida
- 4 daus de carbassa
- 4 daus de cansalada de coll
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Sal grossa
- Oli d'oliva verge
- Brou d'au
Preparació
Pas 1
Submergeix el pop en aigua bullent uns 45 min, dependrà de la mida i de la duresa del pop. Un cop cuit, reserveu-lo.Pas 2
Introdueix la cansalada de coll en el brou d’au i coeu-la a foc molt lent unes 3 h i 30 min, fins que estigui absolutament tova. Retira-la del brou i deixa-la reposar a la nevera 12 h.Pas 3
Bull la carbassa en l’aigua ja salada i refrede-la amb aigua i gel.Pas 4
Per muntar l’aperitiu, agafa una broqueta i insereix-hi una rodanxa de pop, un dau de cansalada del coll i un dau de carbassa.Pas 5
Amaneix-ho tot amb els pebres, la sal i l’oli, i cou-ho al forn durant uns minuts fins a tenir-ho ben calent. Només restarà de servir-lo