Omet i vés al contingutOmet i vés a la cercaOmet i vés al peu de pàginaOmet i vés a l’auxiliar de receptes
Valida la compra
Nombre total de productes al carretó 0. Quantitat al carretó 0,00 €.Mínim: 35,00 €
Tallarins frescos amb salsa pesto

Tallarins frescos amb salsa pesto

De Bon Preu
Data de publicació: 07 de juny del 2024
Plats base pasta
Compra els ingredients

Temps i porcions

30 minTemps total
4Porcions

Ingredients

  • 1 paquet de tallarines a l'ou frescos
  • 2 cullerades de pinyons
  • 1 gra d'all
  • 0 Un manat d'alfàbrega
  • 100 g de formatge parmesà ratllat
  • 50 g d'encenalls de formatge parmesà
  • 0 Oli d'oliva verge extra
  • 0 Sal
  • 3 pebre

Preparació

  1. Pas 1

    Per a la salsa pesto, renta i asseca les fulles d'alfàbrega. Col·loca-les en un got de túrmix o en una processadora.
  2. Pas 2

    Afegeix-hi els pinyons, el gra d'all sencer o tallat per la meitat, segons la intensitat que vulguis, el formatge parmesà ratllat, 4 cullerades d'oli d'oliva verge extra i sal.
  3. Pas 3

    Tritura-ho però que no quedi molt fi i rectifica-ho d'oli, sal i pebre.
  4. Pas 4

    Cou les tallarines en abundant aigua bullint amb un raig d'oli d'oliva i un pessic sal. Escorre-ho.
  5. Pas 5

    Aboca la salsa pesto per sobre la pasta. Serveix-ho amb els encenalls de parmesà.